Prepustite nam

vaše spletne strani.

Z visoko stopnjo varnosti in rednimi posodobitvami boste imeli mirnost, da so vaše spletne strani zaščitene pred morebitnimi napadi in da bodo vedno delovale učinkovito.

Zakaj je vzdrževanje pomembno?

Vzdrževanje je ključno za dolgoročno uspešno delovanje vaše spletne strani. Veliko ljudi zgradi svoje spletne strani, vendar pozabi na vzdrževanje, kar lahko privede do resnih težav. Brez rednega vzdrževanja lahko vaša spletna stran postane neodzivna, počasna in se pojavijo različne napake. Poleg tega, ko pozabimo na posodobitve, se lahko zgodi, da postanejo vtičniki in WordPress nekompatibilni s strežnikom, na katerem je gostovana vaša spletna stran. To lahko povzroči resne težave z delovanjem in varnostjo vaše spletne strani.

Najbolj zaskrbljujoče pa je, da pomanjkanje vzdrževanja poveča tveganje za vdor v vašo spletno stran. Če ne posodabljate WordPressa, teme in vtičnikov, postanejo vaše strani ranljive za znane varnostne luknje, ki jih napadalci izkoriščajo. Redno vzdrževanje vključuje spremljanje varnostnih popravkov in njihovo takojšnjo namestitev, kar preprečuje potencialne grožnje.

Skupaj z gostovanjem, vzdrževanje zagotavlja, da vaše spletne strani ostanejo zanesljive, varne in učinkovite za vaše obiskovalce.

Kaj vključuje storitev vzdrževanja spletne strani?

Gostovanje

Storitev gostovanja zajema več ključnih elementov. Prvič, zagotavljamo prostor za shranjevanje vaše spletne strani na naših strežnikih v podatkovnem centru Hetzner v Nemčiji. To pomeni, da bo vaša spletna stran dostopna 24/7 in bo delovala z visoko hitrostjo. Poleg tega vključujemo integracijo s sistemom Postmark za zanesljivo pošiljanje pošte preko spletnih obrazcev, kar preprečuje, da bi vaša sporočila končala v SPAM-u.

Vzdrževanje

Vzdrževanje spletne strani zajema redno posodabljanje vaše WordPress instalacije in vseh povezanih vtičnikov ter temeljit pregled za morebitne ranljivosti. Tedensko preverjamo stanje posodobitev in jih po potrebi namestimo, da zagotovimo, da je vaša spletna stran vedno varna in deluje brez težav.

Zaščita

Vaša varnost je naša prednostna naloga. Spletno stran ščitimo na več ravneh. Naš sistem vključuje dve nadzorni konzoli - eno za vzdrževanje in drugo za varnost. Te konzole spremljajo stanje vaše spletne strani in zaznavajo morebitne napake ali poskuse vdora. Poleg tega uporabljamo WAF (Spletna aplikacija za požarni zid), ki ščiti vašo spletno aplikacijo pred različnimi napadi na ravni aplikacije. To vključuje zaščito pred napadi, kot so vstavljanje kode (XSS), SQL napadi in zastrupljanje piškotkov.

Kakšna je prednost teh izboljšav za moje spletne strani?

Izboljšave, ki jih prinašajo naše storitve, so ključne za vašo spletno prisotnost. Z visoko stopnjo varnosti in rednimi posodobitvami boste imeli mirnost, da so vaše spletne strani zaščitene pred morebitnimi napadi in da bodo vedno delovale učinkovito. To vam omogoča, da se osredotočite na svoje poslovanje, saj se ni treba skrbeti za tehnične podrobnosti.

Zakaj so posodobitve pomembne?

Kakšen je postopek prevzema vzdrževanja spletne strani?